YENİ KAYIT YAPAN (HAZIRLIK SINIFI) ÖĞRENCİLERİMİZİN DERS KAYDI HAKKINDA DUYURU!!!

Hazırlık öğrencilerimizin ders kaydı, otomasyon tarafından yapılmaktadır. Öğrencilerimizin ayrıca OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi)'den ders kaydı yapmalarına ve danışman hocanın da onaylamasına gerek yoktur. Üniversitemiz senatosunun aldığı karar gereği, 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Döneminde dersler uzaktan eğitim ile verilecektir.

1. Üniversitemiz, uzaktan eğitim için aşağıdaki 2 (iki) uygulamayı (program) kullanacaktır.

• (Senkron)  Canlı ders uygulaması: Microsoft Teams  üzerinden yapılacaktır.
    • (Asenkron)  LMS (Öğrenme Yönetim Sistemi):  Haftalık ders materyalleri, ödev, forum, duyuru, sınav vb. tüm işlemler  LMS  sağlanacaktır.
    • Söz konusu iki uygulamaya giriş (kullanıcı adı ve şifre) bilgileri için  tıklayınız.
  2. Microsoft Teams ile LMS'ye girişte kullanıcı adı ve şifre hatası alınması durumunda Üniversitemiz Merkezi Öğrenci İşleri ile iletişim için http://oidb.bingol.edu.tr/personelbilgi?id=e63a3f53-423a-40f9-95b3-287340cbf05d tıklayınız.
  3. Ders programı, derslerin işleyişi ve ders dokümanları hakkında detaylı bilgi için Bingöl Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Hazırlık Sınıfları Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah BEDEVA ile iletişime iletişim için  tıklayınız.